prožitkové kurzy

Prožitkové kurzy

Teorii si můžete kdekoli přečíst, vaše hlava všechno ví, ale vaše srdce, vaše tělo, vaše duše to potřebuje procítit, prožít… Prožít sílu, procítit lásku, procítit vášeň a vše, co vaše tělo i duše potřebuje…pak nastává integrace….nádherné znovuzrození vás samých.

Kurzy pořádám pravidelně po celý rok s různými tématy a to vše v bezpečném prostředí. Tam, kde můžete být sami sebou, kde máte prostor sami pro sebe, kde meditace pohladí vaší duši a obnoví spojení s vaším srdcem.

Co vám nabízím?

Vyzkoušíte si mnoho meditací a zažijete poznání, která přesahují hranice všedních dní.

Kdy?

Kurzy probíhají celoročně jednou za dva měsíce. Pokud máte zájem zúčastnit se kurzu, kontaktujte mě. Doporučuji také sledovat můj blog i mou facebookovou stránku, kde vyvěšuji pozvánky na dané kurzy.

Kurzy probíhají celoročně jednou za dva měsíce. Pokud máte zájem zúčastnit se kurzu, kontaktujte mě. Doporučuji také sledovat můj blog i mou facebookovou stránku, kde vyvěšuji pozvánky na dané kurzy.

Kde?

Některé večerní kurzy se konají v Praze, víkendové kurzy se konají v nádherné nedotčené přírodě v přírodním centru Údolí Volavek.

Ženské kruhy

Ženské kruhy pořádám pravidelně po celý rok s různými tématy a to vše v bezpečném a láskyplném prostředí. Tam, kde můžete být sami sebou, kde máte prostor sami pro sebe, kde meditace pohladí vaší duši a obnoví spojení s vaším srdcem.

Přijďte si zatančit, meditovat, relaxovat. S nádhernými meditacemi, které jsou láskyplné a jemné. S hudbou, která pohladí vaší duši a zároveň rozjasní vaše srdce.

Co ti přinese ženský kruh?

Ženské meditace

Jsou jemné a laskavé. Podporují plynutí. Jsou naladěné na ženu a odpovídají jejím potřebám. Uvolňují a léčí ženskou duši a uzdravují tělo. S hudbou, která využívá mnoho muzikoterapeutických metod s hlubokým účinkem. Je zaměřená speciálně pro ženy.

Ženské meditace mají transformační sílu.

Vytváření meditačního stavu vede k uvolnění a ozdravení těla, harmonizování psychické zátěže. 

Meditace je nejvyšší formou přírodní léčby. Dokáže zasáhnout příčinu jakéhokoliv problému a pracovat s ní. 

Kdo se chce přidat, zastavit si čas, navrátit klid, radost a jemnost do své duše, rezervujte si místo.

Každá žena je jedinečná a něčím výjimečná. V kurzech tuto jejich jedinečnost a krásu probouzíme. Na kurzech vytváříme bezpečný prostor a každá žena může být svá i se svými stinnými stránkami, před nikým si nemusí na nic hrát a nemusí nosit žádnou masku. Tyto stinné stránky vezmeme, uchopíme do dlaní a s láskou společně přeměníme….. protože většinou to, co je naší nejhlubší stinnou stránkou je zároveň naším největším potenciálem.

Ukázky z průběhu uplynulých ženských kruhů

Máte zájem o kurz?

Napište a domluvíme se na nejbližším termínu.

Roční škola „léčivá síla ženy“

Přijďte si zatančit, meditovat, relaxovat. S nádhernými meditacemi, které jsou láskyplné a jemné.

Relaxační techniky

Relaxační techniky jsou jednou z možností, jak se lépe vyrovnávat se stresem, zbavit se zbytečných myšlenek a uvolnit se. V současném hektickém světě mnoho z nás hledá způsob, jak si udržet svůj vnitřní klid a radost ze života.

Na co jsou relaxační techniky dobré?

Máte zájem o kurz?

Napište a domluvíme se na nejbližším termínu.

co o kurzech říkají klientky a klienti?

„Setkání s Denisou Linhartovou je pro mě v letošním roce jedním s dárků, které zůstanou na vždy . Její pozvání na taneční meditaci do Údolí Volavek mě posunulo dál a podpořilo v tom, že tanec je nutnou součástí mého života. Uvědomuji si, že je součástí života každé ženy a stačí jen vytvořit prostor. Díky tomu jsem si domluvila v Adalbertinu tělocvičnu a tančím, každou neděli. Dokonce se pomalu tvoří skupina žen a dívek co chodí se mnou. Díky Denise jsem se v mnoha oblastech uvolnila. Rozhovory s ní nejsou o kecání, ale o zamyšlení a následných krocích. Její způsob koučování není o plnění úkol , ale o pohnutí. Potom nezbývá nic jiného než udělat to. Denisu jsem poznala díky jejímu muži Filipovi a tak před koncem roku na vědomost dávám, že je mám ráda. Děkuji Deni za poznání, bez Tebe nepoznaného.“

ELIŠKA SEMBDNEROVÁ
„Děkuji za mimořádný zážitek na víkendovém setkání “ Kurz pro ženy“ , dostala jsem zde Vše i více než jsem si myslela , že potřebuji. Sebepřijetí, vnitřní dítě, jemnost a hlavně tu pravou ženskou energii. Místo je překrásné, hladí po duši. Děkuji své lektorce Denise Linhartové a těším se na pokračování.“

MARIE KOSTIHOVÁ
„Pre mňa to bol nejúžasnější víkend tohoto roku. Také jsem syna prvý krát uspala vlastnou meditaciou. Pokorne a s úctou a rešpektom ďakujem.“

KATARINA KALICKÁ
„Děkuji mnohokrát za minulý víkend. Cítila jsem se báječně, jako kdybych zhubla, ale ne fyzicky, ale duševně.“

JANA
„Měla jsem možnost prožít meditační kurz s Denisou. Téma jemná žena. Podařilo se jemnou, láskyplnou, radostnou a sebevědomou ženu, díky Denise, ve mně probudit. Cítím, že jsem se meditačně protančila sama k sobě. Ke své podstatě. A navíc jsem čerpala z překrásné přírody Šumavy. Vřele doporučuji každé zažít. Vypnout starosti, stres, čas a náhled do své duše… s úspěchem.. Díky Deni“

RADKA ŠEBETKOVÁ – UČITELKA
„Je ve skutečnosti jen několik lidí, o kterých mluvím jako o přátelích. Protože skutečných lidí není mnoho, o to méně je skutečných přátel i skutečných koučů. Mohu s radostí říci, na základě vlastní zkušenosti, že Denisa je vše! Schopnost napojit se na příběh druhého člověka, jak osobní tak i profesní bez posuzování, umět odhalit to, co z člověka skutečně vyzařuje a vést ho tou nejlepší cestou, bych označila za Denisinu jedinečnost. Nenutí své názory, jen pomáhá vidět podstatné a neztrácet energii a čas chybnými kroky. Prožily jsme spolu spoustu různých situací a sama jsem v důležitých momentech ocenila kouče v ní. Ten se již léta formoval, avšak nikdy nezasahoval do přátelství. Denisa není „navrčený“ psycholog, ale moudrá soucítící žena s vlastní tvrdou životní školou, s širokým spektrem schopností a profesním rozhledem. Je skvělé potkat někoho, kdo se skutečně raduje ze štěstí druhých a s radostí pomáhá uspět v životě.“

JITKA HOSPROVÁ – PŘEDNÍ ČESKÁ VIOLISTKA
„Konzultace s Denisou mi vždy velmi pomohly a urychlily řešení složitých situací. Pomohla mi podívat se na věc z jiného úhlu a správně zvolit další postup. Dokáže instinktivně rychle najít jádro problému. Díky ní jsem se zabýval i tématy pro mne dost těžkými až nepříjemnými, o to víc mně ale potom jejich řešení posunula dopředu. Naučila mně i mnohem otevřenějšímu přístupu při jednání s ostatními. Její relaxační techniky jsou vždy zaměřené konkrétně pro mou situaci, jsou velmi příjemné, pomáhají získat sílu, poznání a pochopení. Vzhledem k tomu se nedají nahradit všeobecnými známými meditačními technikami a vždy se na ně velmi těším.“

ING. PATRIK VELENSKÝ – MANAŽER
Previous slide
Next slide

KDO VÍC DOKÁŽE POPSAT MĚ SAMOTNOU PŘI PRÁCI, NEŽ KLIENTKY A KLIENTI

KURZ PRO ŽENY

PROŽITKOVÝ KURZ „POHLAZENÍ DUŠE“

Datum: 11.-13.10. (sraz v 17h – dle možností)

Místo: Údolí volavek

Cena: 3 900,- Kč (včetně ubytování)